CONSULTORIA

     Actuem com a consultors especialitzats en tots els nostres diferents camps, característica que avalen més de quaranta anys d'experiència i serietat professional.

RECERCA

     Un dels principals compromisos de Compte és la contínua actualització i cerca de nous materials, la qual cosa permet l’ incorporació permanent a la nostra oferta de noves varietats de productes. La nostra organització compta amb l'aportació de les companyies més acreditades en el sector, un fet que només s'aconsegueix viatjant per tot el món i estant present a les fires més importants, amb la finalitat d'oferir sempre als nostres clients les últimes novetats en tecnologia i qualitat.

ASSESSORAMENT

     Tot això, juntament amb el millor assessorament i un preu competitiu, ens converteix en aliats importants per cuidar els interessos dels nostres clients en els difícils temps que està passant l'economia mundial.

GARANTIA

     Puc garantir que seguirem treballant incansablement, sempre fidels als principis professionals que tantes alegries ens han donat, i que continuarem aportant al nostre mercat les últimes novetats en Disseny, Qualitat, Servei, Tacte i Visió, i, més que més, garantint la contínua aliança de les nostres representades amb l'Ecologia i el bon Control Ambiental.

 

 

 

Gràcies per la vostra confiança !

Calle Caballero, 79

08014 Barcelona, España

09h - 18h

T: +34 93 444 88 35

T: +34 91 159 17 16 

  • facebook
  • Twitter Clean
  • w-googleplus

© 2016 by Compte International Business 

Todos los derechos reservados